11 تکنیک بهبود تجربه مشتری در تعاملات B2B
اکنون که بیزینسهای آنلاین، به ویژه کسب و کارهای اینستاگرامی روز به روز در حال توسعه هستند، اهمیت ارتباط با مخاطبان و مشتریان بیش از پیش نمایان شده است. شاید در نگاه اول، تعامل با فالوورها چندان ضروری به نظر نرسد اما برای این بیزینسها، ارتباط بیشتر، درآمد بیشتری را نیز به همراه دارد. تعامل در اینستاگرام به مجموعهی ارتباطاتی گفته میشود که در صفحهی شما صورت میگیرد. این ارتباطات شامل لایک، کامنت، سیو، به اشتراک گذاری، پیامهای دایرکت، کلیک روی لینکها، تگها و منشنها میشود. اما بهتر است که کمی دقیقتر با معنای نرخ تعامل آشنا شویم.
آموزش جامع اینستاگرام ، هر آن چه که برای ادمین شدن نیاز دارید برای اطلاعات بیشتر به لینک مراجعه کنید
نرخ تعامل یا Engagement rate چیست؟
نرخ تعامل یا Engagement rate، یک عامل مهم برای سنجش میزان موفقیت یک پیج در اینستاگرام است. به میانگین میزان لایکها، کامنتها، سیوها و اشتراک گذاریها با تعداد فالوورهای پیج است، نرخ تعامل پیج اینستاگرام میگویند. البته در نحوهی محاسبه نرخ تعامل ممکن است صرفا نسبت لایک و کامنتها با فالوورها را در نظر گرفت و یا برعکس فقط میزان ذخیره شدهها و اشتراک گذاریها را با تعداد فالوورها سنجید. عددی که حاصل این محاسبه است، نشان دهندهی مقدار واقعی بودن دنبال کنندگان یک پیج، میزان جذابیت محتوا و مقدار تعاملی میباشد که مخاطب با آن محتوا برقرار کرده است؛ به همین دلیل است که اهمیت نرخ تعامل زیاد است. چون معیاری را در اختیار کاربران قرار میدهد تا با استفاده از آن عملکرد یک پیج را چه به عنوان اداره کننده آن و چه بعنوان یک مخاطب، سنجید.
اهمیت نرخ تعامل چیست؟
اصلیترین نکتهای که سبب اهمیت اینگیجمنت اینستاگرام میشود، شناختی است که بعد از اندازهگیری نرخ تعامل یک پیج حاصل میگیرد. بعد از محاسبهای نرخ تعامل، میتوانیم بفهمیم محتوایی که به مخاطب ارائه میدهیم تا چه حد مورد توجه او قرار میگیرد، تا چه اندازه با پستها و استوریهای ما ارتباط برقرار میکند، آیا بر اساس هدف های کوتاه مدتی که برای پیشرفت پیج خود تعیین کردهایم، روند ما مثبت و رو به